Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Τα θέματα Χωροταξίας, Ελεύθερων Χώρων, Ανάπλασης κλπ. έχουν μείνει πίσω!

.
Άργησε πολύ να συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Υπάρχει η δικαιολογία ότι η δημοτική αρχή τον τελευταίο καιρό τρέχει με γρήγορους ρυθμούς πραγματοποιώντας ένα σωρό λαϊκές συνελεύσεις, έχει προγραμματισμένα δημοτικά συμβούλια την επόμενη εβδομάδα, έχει τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμό, τοποθετήσεις προσωπικού κλπ. και γενικά πολλή δουλειά.
Το θέμα των συντελεστών δόμησης (που έχει πάρει παράταση 6 μηνών) θα πρέπει να συζητηθεί καθώς είναι πολύ σημαντικό θέμα για την πόλη. Τα ζητήματα ελεύθερων χώρων είναι επίσης πολύ σημαντικά. Για τα οικόπεδα Μελετόπουλου και Μελισσανίδη κατέθεσε σχετικά η Ξένια φακέλους και ζήτημα για την Επιτροπή. Και υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να μπουν και που θα τα βάλω εγώ αν δεν τα φέρει η διοίκηση (κυκλοφοριακά, χωροταξικά κλπ.)
.
Δεν συνεδρίασε καθόλου η Επιτροπή Ανάπλασης Δήμου και ΥΕΝ-ΟΛΠ. Αυτό είναι σχεδόν ακατανόητο. Άραγε ποιος θα έχει εδώ την πρωτοβουλία; Αν είναι θέμα διοίκησης δήμου τότε υπάρχει πρόβλημα, αν είναι θέμα ΟΛΠ πρέπει να γίνει η σχετική ενόχληση.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: