Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μια διαμάχη μεταξύ δήμου και ΟΛΠ και τα πιθανά αίτιά της...

Χωρίς λόγο τσακώνονται ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τον ΟΛΠ. Για ψύλλου πήδημα βγαίνουν εκατέρωθεν ανακοινώσεις με καρφιά και χολή που κρύβεται κάτω από διάφορες πολιτικές διατυπώσεις αλλά δηλητηριάζουν το κλίμα ανάμεσα σε δυο οργανισμούς που θα έπρεπε να συνεργάζονται καθώς είναι γείτονες που δεν μπορεί ο ένας να απαλλαγεί της παρουσίας του άλλου.
.
Μια ανακοίνωση του δήμου μετά τη σύσκεψη που είχε γίνει στο Υπ. Ναυτιλίας μεταξύ δήμου και ΟΛΠ φαινόταν πως τελείωνε τον πόλεμο. Ωστόσο ο ΟΛΠ έβγαλε κι άλλη ανακοίνωση την άλλη κι όλας μέρα που έρριχνε λάδι στη φωτιά. και μετά ο Δήμος έβγαλε άλλη ανακόινωση με την οποία καταχέριαζε τον ΟΛΠ. Όλα αυτά χωρίς κανένα λόγο, μα απολύτως κανένα λόγο. Η ουσία είχε συζητηθεί στη σύσκεψη στο ΥΕΝ και οι αποφάσεις που είχαν ληφθεί ήταν αναλυτικές και σωστές, ξεκίνησε μάλιστα η εφαρμογή τους με σχετικό έγγραφο του ΟΛΠ για την δημιουργία των επιτροπών που θα συζητούσαν τα επί μέρους θέματα και σύγκληση της Επιτροπής Ποιότητας στον Δήμο για συμπλήρωση των επιτροπών και συνέχιση του διαλόγου. Επομένως προς τι η φασαρία και οι εκατέρωθεν εμπρηστικές ανακοινώσεις;
.
Ρε παιδιά, δεν λέτε στα γραφεία τύπου που διατηρείτε να βγουν να βγουν καλύτερα για καν'να ρεπορτάζ ή καμιά φωτογράφιση και να αφήσουν στην άκρη την πολιτική των εμπρηστικών δελτίων τύπου; Αρκετά προβλήματα υπάρχουν, είναι ανάγκη να φορτίζουμε το κλίμα χωρός λόγο; Εντάξει, η τάδε έκφραση ήταν υπερβολική και ο τάδε χαρακτηρισμός απαράδεκτος αλλά εκτός από τις φραστικές υπάρχουν και οι ουσιαστικές διαφορές, τις οποίες πρέπει να δούμε απερίσπαστοι και να λειάνουμε για το καλό της πόλης. Ας γίνουμε όλοι λίγο πιο ανεκτικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: