Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ψηφίστηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του νέου δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

.
Σήμερα έγιναν οι δημαιρεσίες στο νέο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας
.
Το πιο σημαντικό νέο ήταν η εκλογή μιας Επιτροπής που είναι πολύ σημαντική για την Ανάπλαση της Βιομηχανικής Ζώνης.
Λέγεται "επιτροπή ποιότητας ζωής", έχει θεσμοθετηθεί με τον νέο νόμο (Καλλικράτη) και στις αρμοδιότητές της είναι όλα τα πολεοδομικά ζητήματα, ρυθμιστικό σχέδιο, αναπλάσεις κλπ. Όλα όσα ενδιαφέρουν για την Ανάπλαση δηλαδή.
.
Από πλευράς συνδυασμού "Αναγέννηση" ζήτησα να μπω και μπήκα σε αυτην ακριβώς την επιτροπή που μπορεί να διαδρματίσει σπουδαίο ρόλο στην υπόθεση της ανάπλασης της βιομηχανικής ζώνης.
.
Η Επιτροπή που τελικά εκλέχτηκε είναι:
Πρόεδρος ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής και ακόμη οι Δασκαλάκη Μ., Λάλος Ι., Μανουσιάδης Μπ., Μόσχου Ειρ. και Σενικίδου Μαρ. από τη διοίκηση και Τσιρίδης Γ., Μπαρμπαγιάννη Ευγ., Πετρίδης Γ. από την αντιπολίτευση.
Αναπληρωματικοί θα είναι οι Μαθιουδακη Ειρ., Πάστρα Χαρ. και Σαρηγεωργίου Θεοδ. για την διοίκηση και Φωτίου Ξ., Μελάς Στ. για την αντιπολίτευση.
.
κατά τα λοιπά στια ρχαιρεσίες είχαμε συνολικά τα εξής αποτελέσματα:
.
Πρόεδρος του ΔΣ εκλέχτηκε ο Κώστας Χρονόπουλος και αντιπρόεδρος η Χρύσα Μυργιαλή. Γραμματέας η Μαρία Μαράκου
.
Την Οικονομική Επιτροπή θα αποτελούν οι Δήμαρχος (ως Πρόεδρος), Βενετίδης Αναστ., Δαβγιώτη Ελ., Θεοχάρης Διον., Μαϊλη Μ., Γαβαλά Νικ. από πλευράς διοίκησης και Χρυσός Αλ., Μελάς Φ., Πατίδης Ηλ. από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικοί θα είναι οι Δασκαλάκη Μ., Μανουσιάδης Μπ., Σενικίδου Μ, για τη διοίκηση και Ζούπης Ζαχ., Μελάς Στ., για την αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: